Noticies del club gener 2013

Feia uns anys que Bellpuig era la seu de la celebració del campionat COPA CATALANA, sector Lleida, però enguany Tornabous s’ha endut la responsabilitat d’organització d’aquesta trobada esportiva.

 

 

El passat diumenge dia 13 de gener, vint-i-nou equips del territori es reuniren per competir. Bellpuig va quedar en una honorable dissetena posició. Esdevingué campió el TÀRREGA A i sotscampió el LLEIDA A. Foren vuit les partides disputades repartides en jornada de matí i tarda.

Altres informacions

- La propera setmana s’iniciarà el Campionat per equips. Aquest campionat està dissenyat per fer-ne nou jornades però atès que aquest any només hi participen set equips, no es podran fer més de set jornades tot i que cada equip haurà de descansar una jornada a causa del nombre imparell de participants.  No sabem si la crisi ha fet que algun club no hagi pogut participar, però és molt probable.

- Recordem als socis i jugadors que,  cada dissabte, a les vuit del vespre, ens anem reunint  a l’Altell del Poliesportiu a jugar escacs, revisar jugades, analitzar-les... tothom hi és convidat. 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Aquesta web iniciada amb il·lusió el 2008 vol esdevenir eina d'informació i comunicació entre els nostres afiliats, l'entorn social i esportiu de la nostra vila. Seria d'agrair la opinió de  seguidors, afiliats i jugadors per incloure les pàgines o enllaços del vostre interès, ho podeu fer mitjançant l'e-mail  escacsbellpuig@hotmail.com. Convidem a participar en la web mitjançant el blog que obrim par a col·laboracions que ens podeu lliurar pel correu electrònic. 

HORARI D'ACTIVITATS DEL CLUB:

Tots els dissabtes a  de 5 a 6:30 de la tarda, al Casal d'Entitats  (Pl. Sant Roc, 23) des del dissabte dia 06 d'octubre fins el darrer dissabte del mes de maig 2019.   

RACÓ DEL CLUB

El racó del club és una zona exclusiva pels socis. Només s'hi pot accedir mitjançant una "clau" que us facilitarem si contacteu amb nosaltres. 

Data de revisió de la web:

GENER 2018