Maig 2013

Mentre l’Open de Bellpuig tira endavant i assoleix la seva cinquena ronda on el jugador del nostre club Josep Boldú i Quirós està ocupant el meritós setè lloc en la classificació general, un equip del Bellpuig format per Ramon Verdés, Josep Pagès, Xavier Balcells i Jaume Bordera, ha participat aquest passat diumenge dia 26 de maig a Alcoletge, en el Campionat Provincial de Ràpides per equips, quedant campió de la seva categoria (Primera Provincial) després de 13 rondes, aconseguint un total de 23,5 punts i quedant en el 8è lloc de la classificació general.

En aquesta competició ha quedat com campió absolut el Tàrrega A-1 (categoria Primera Divisió) i subcampió el Lleida, de la mateixa categoria.

 

El Bellpuig campió en la seva categoria en el Campionat Provincial de Ràpides, a Alcoletge, el dia 26 de maig.

Escribir comentario

Comentarios: 0

Aquesta web iniciada amb il·lusió el 2008 vol esdevenir eina d'informació i comunicació entre els nostres afiliats, l'entorn social i esportiu de la nostra vila. Seria d'agrair la opinió de  seguidors, afiliats i jugadors per incloure les pàgines o enllaços del vostre interès, ho podeu fer mitjançant l'e-mail  escacsbellpuig@hotmail.com. Convidem a participar en la web mitjançant el blog que obrim par a col·laboracions que ens podeu lliurar pel correu electrònic. 

HORARI D'ACTIVITATS DEL CLUB:

Tots els dissabtes a  de 5 a 6:30 de la tarda, al Casal d'Entitats  (Pl. Sant Roc, 23) des del dissabte dia 06 d'octubre fins el darrer dissabte del mes de maig 2019.   

RACÓ DEL CLUB

El racó del club és una zona exclusiva pels socis. Només s'hi pot accedir mitjançant una "clau" que us facilitarem si contacteu amb nosaltres. 

Data de revisió de la web:

GENER 2018