ACTA REUNIÓ DE CLUBS DELEGACIÓ DE LLEIDA

Reunió de clubs de Lleida a Balaguer el 9 de maig de 2015

 

 

Assistents

 

Francesc Subarroca de Ponts, Marcel Bonet i Ramon Aloy del Vilabarca, Josep Pedra del Balaguer, Teresa Balcells, Marc Balcells i David Farré del Tornabous, Jaume Ribera del Mollerussa, Jaume Parramon del Vallfogona, Canuto Ibañez del Pardinyes i David Monell delegat de la Federació

 

 

Acords

 

1,-Davant els problemes que varem tenir durant el per equips no es deixaran quantitats massives de rellotges als clubs per disputar el per equips, poden fer una excepció en cas de què realment fos necessari.

 

La delegació deixarà el material als clubs de la delegació, en cas de que sol·licites material un altra entitat es posarà una fiança o lloguer.

 

El Sr. Antoni Ayza posteriorment em va indicar que tot el material de la FCE està a disposició de la delegació.

 

2,-A finals d’octubre i començament de novembre es realitzarà en 3 dissabtes un campionat per equips de sub-8, sub-10, i sub-12, els equips seran de 4 jugadors i per que hi hagi la màxima participació es permetrà que els equips estiguin formats per jugadors de diversos clubs.

 

També es va fer constar que hi ha un problema amb la coincidència del carnaval amb el campionat de subs. Al fer el calendari es tindrà en compte i si no aquella ronda es jugarà pel matí.

 

Es mirarà si el calendari i si ho permet, s’endarrerirà una setmana més el campionat de subs per no coincidir amb la copa de Lleida.

 

L’acord amb el consell de la Noguera ha finalitzat, per tant l’any que ve es podrà realitzar en qualsevol altra localitat. Això es per que no s’han complert les expectatives previstes.

 

3,-Les beques per als nens federats de Lleida seran per als 2 primers classificats dels respectius campionats de subs, en cas de renuncia se seguirà amb el següent classificat i així fins que hi hagi 2 becats o no hi hagi més jugadors federats, tal i com es porta fent els últims anys.

Els pares hauran d’acceptar que es publiqui la llista de jugadors becats i es mantindran les condicions ja establertes.

 

A partir de l’octubre 2016, les beques començaran a l’octubre i acabaran al maig de l’any posterior.

 

4,-Per la realització del campionat solidari de Nadal tothom està convidat a col·laborar i així es comunicarà amb un correu.

 

5,-A les categories de la delegació pujaran el 1r i el 2n inclosos els de Primera  i baixaran el 9è i 10è classificats inclosos el de Preferent.

 

6,-Es realitzarà un Circuit de tornejos de ràpides i semi ràpides a la delegació, el reglament està retractant-se, però no ha de comportar cap cost per al clubs i el dia de la Festa es farà entrega als premiats d’aquest circuit.

 

7,-El Ramon Aloy del Vilabarca, torna a recordar que tot i haver-ho comunicat en l’última reunió, no ha millorat la comunicació de la FCE amb els clubs de Lleida, i continuen amb molta manca d’informació.

 

Escribir comentario

Comentarios: 0

Aquesta web iniciada amb il·lusió el 2008 vol esdevenir eina d'informació i comunicació entre els nostres afiliats, l'entorn social i esportiu de la nostra vila. Seria d'agrair la opinió de  seguidors, afiliats i jugadors per incloure les pàgines o enllaços del vostre interès, ho podeu fer mitjançant l'e-mail  escacsbellpuig@hotmail.com. Convidem a participar en la web mitjançant el blog que obrim par a col·laboracions que ens podeu lliurar pel correu electrònic. 

HORARI D'ACTIVITATS DEL CLUB:

Tots els dissabtes a  de 5 a 6:30 de la tarda, al Casal d'Entitats  (Pl. Sant Roc, 23) des del dissabte dia 06 d'octubre fins el darrer dissabte del mes de maig 2019.   

RACÓ DEL CLUB

El racó del club és una zona exclusiva pels socis. Només s'hi pot accedir mitjançant una "clau" que us facilitarem si contacteu amb nosaltres. 

Data de revisió de la web:

GENER 2018