Origen i Justificació del Memorial JM ROSELLÓ

INICI DEL MEMORIAL  J. M. ROSELLÓ   I  CONVERSIÓ DEL TORNEIG DE LA FESTA MAJOR DE BELLPUIG .

 

L’any 2002 el Club d’Escacs Bellpuig, va patir la pèrdua prematura d’un important membre del seu equip: en Josep Maria Roselló. Amb ell i amb la seva dedicació, el Club va poder assolir la millor categoria de la seva història. Des d’aquell precís moment, el Torneig tradicional d’escacs que es venia celebrant per la Festa Major de Bellpuig es reconvertí, per voluntat de la Junta i amb el beneplàcit de la seva vídua, Teresa Torres, en MEMORIAL al nostre estimat company

Des de l’any 2007, la filla d’en Josep Mª, na Cristina Roselló i Torres, en nom propi i de la seva empresa (DAIA), ha volgut donar suport als escacs infanto-juvenils, mitjançant la creació d’un nou Trofeu: el Memorial Roselló júnior, que premia al primer classificat del grup dels més joves del torneig.

Des de 2010 atesa la desaparició de l'empresa (DAIA), el trofeu infanto-juvenil passa a anomenar-se Trofeu Iniciació que segueix tenint el patrocini de la família Roselló-Torres, personificada en Cristina i Anna Maria, les filles del homenatjat.

__________________

 

25 Aniversari d'un Campió Provincial (2008)
Escrit redactat per la família d'en Josep Maria en record de la consecució del Campionat Provincial (1983)
alguns_de_vosaltres_us_preguntareu.pdf
Documento Adobe Acrobat 222.8 KB

XV MEMORIAL I X TROFEU INICIACIÓ (2016)

XIV MEMORIAL I IX TROFEU INICIACIÓ (2015)

Guanyadors del 2015

HEUS AQUÍ EL LLISTAT DELS JUGADORS INSCRITS I ELS RESULTATS FINALS ,  EN LLISTES SEPARADES:

 

(XIV TROFEU JM. ROSELLÓ)                   (IX TROFEU INICIACIÓ)

XIII MEMORIAL JM ROSELLÓ I VIII TROFEU INICIACIÓ (2014)

Portat a terme el XIII Memorial JM Roselló, campionat de Festa Major de Bellpuig del mes de setembre. La data: diumenge 14 de setembre.

 

Tornem a l'horari de matí i al lloc de sempre sota els porxos de la Plaça Sant Roc i fem l'esforç de premiar amb trofeus els tres primers finalistes de cada categoria com en les primeres convocatòries d'aquesta Competició.

 

  • Les places estan limitades a 70 jugadors, però admeterem fins a 10 places de suplents per cubrir les baixes de darrera hora.
  • Poseu la data en la vostra agenda i inscriviu-vos ja des d'ara mateix. Eviteu presentar-vos el mateix dia del campionat si no heu fet reserva de jugador.
  • Joves menors de 14 anys, no federats o amb elo menor de 1704, no us perdeu aquest Campionat atès que teniu trofeus especials per a vosaltres.
  • Anirem informant dels inscrits haguts i de les places vacants així que es vagin produïnt.
BASES DEL MEMORIAL
BAses del Memorial JM Roselló corregit.
Documento Microsoft Word 48.5 KB
REGLAMENT DEL MEMORIAL
Reglament_Memorial.doc
Documento Microsoft Word 46.5 KB

llistat dels jugadors inscrits al XIII Memorial JM Roselló
JUGADORS XIII MEMORIAL JM ROSELLO.trn.pd
Documento Adobe Acrobat 11.5 KB
Resultats finals del XIII Memorial JM Roselló
Després de 8 rondes de semi-ràpides
FINAL XIII MEMORIAL JM ROSELLO.trn.pdf
Documento Adobe Acrobat 12.6 KB
Tots els trofeus concedits al Memorial
Totes les categories i tots els trofeus guanyats
TROFEUS ANY 2014 (memorial).pdf
Documento Adobe Acrobat 7.0 KB

Setembre 2013

 XII Memorial JM Roselló.

Aquest any com l'anterior, per motius d'agenda el programem per la tarda del dissabte. La Festa Major de Bellpuig es celebra el cap de setmana 13-14-15 de setembre. La nostra competició serà el dissabte 14 de setembre i s'iniciarà a les quatre de la tarda. La participació estarà limitada a 60 jugadors per motiu d'espai. Les places s'aniran confirmant per ordre d'inscripció.

 

 

LLISTAT DELS INSCRITS
Tots els que varen iniciar el Torneig
XII MEMORIAL JM ROSELLO.trn.pdf
Documento Adobe Acrobat 9.8 KB
STANDING FINAL
Resultats finals després de la vuitena ronda
STANDIG FINAL XII MEMORIAL .trn.pdf
Documento Adobe Acrobat 11.8 KB

Guanyadors dels trofeus JM Roselló i Iniciació 2013

 XII MEMORIAL JM ROSELLÓ

 

1r Classificat: ALBERT RAMON SOLANS del C.E. Tàrrega

 

2n Classificat: JORDI FERRER FONT  del C.E. Andorra

 

Categoria INICIACIÓ del XII MEMORIAL JM ROSELLÓ:

 

1r Classificat: JOSEP FONT MARTÍNEZ  del C.E. Vallfogona

 

2n Classificat: MANUEL PÉREZ SALAS del C.E. Bellpuig


SETEMBRE 2012

 

L' XI Memorial JM Roselló es desenvolupà durant la Festa Major de Bellpuig, el dissabte per la tarda del dia 8 de setembre sota els porxos de la Plaça Sant Roc de la nostra localitat. Començà a les 16:00 hores i acabà abans de les 21:00. previstes.

 

El canvi de data i hora ha estat forçada ateses les altres competicions d'escacs que es desenvolupen en el nostre entorn durant aquests dies i no volem que ningú perdi ocasió de poder participar en totes elles.

 

Com el darrer any les places han estat limitades a 70 atesa les condicions de l'espai públic reservat (davall els renovats porxos de la Plaça de Sant Roc)

 

La Convocatòria i Reglament són bàsicament com en ocasions anteriors però adaptades a les actuals circumstàncies.

 

Participants
Llistat de participants en l'XI Memorial (Ranking Inicial)
XI MEMORIAL JM ROSELLO.trn. Participants
Documento Adobe Acrobat 9.9 KB
Ranking final
Puntuació al final de la Competició
XI MEMORIAL JM ROSELLO. Ranking final.pd
Documento Adobe Acrobat 12.0 KB

TOTS ELS TROFEUS
Quadre amb tots els trofeus dels guanyadors de les diferents categories del MEMORIAL
(Trofeus del XI Memorial).pdf
Documento Adobe Acrobat 18.7 KB

IX MEMORIAL JM ROSELLÓ  (2010)

 

Com cada any i en el marc de la Festa Major de Bellpuig, el diumenge dia 12 de setembre, tingué lloc la nostra competició d'escacs de partides semi-ràpides.

 

Per realitzar la Competició al carrer com acte de la Festa Major, l'Ajuntament de la Vila ens reserva un espai públic. Aquest any l'assistència de jugadors ha superat les previsions fetes i, molt a pesar nostre, varem haver de dir NO a un cert nombre. Improvisarem una "llista d'espera" per anar substituint amb els demandants aquells jugadors que o bé no es presentaren o bé es retiraren durant la Competició, d'aquesta manera varem poder-ne incloure, nou dels inscrits a darrera hora.

 

Aquesta experiència ens fa evident que haurem de demanar a l'Ajuntament una reserva major d'espai per l'any vinent, atès que no ens agradaria limitar la inscripció.

 

GUANYADORS DELS TROFEUS deL MEMORIAL  (seguiu l'enllaç)

---------------

 

Aquest any l'hem modificada: Hi hem afegit un nou grup per a les persones menors de 14 anys que s'inicien en el món dels escacs, tan en la modalitat de NO federats, afeccionats simples, com en la modalitat dels que estan en les beceroles de les seves competicions federades i que no han aconseguit més ELO que 1704. En diem el grup E.

 

Junt amb això hem redistribuït els trofeus: premiem el campió i subcampió de cada grup i seguim amb el Trofeu JM Roselló pel classificat absolut i el nou Trofeu Iniciació pels menors de 14 anys, ambdós patrocinats per la família Roselló-Torres. El trofeu al Millor classificat Local del Bellpuig es manté amb el suport de Tallers Bordera

REGLAMENT HABITUAL DEL MEMORIAL

CONVOCATORIA DE LA COMPETICIÓ
XII Memorial JM Roselló.doc
Documento Microsoft Word 45.0 KB
REGLAMENT DEL MEMORIAL
Reglament_Memorial.doc
Documento Microsoft Word 45.5 KB

Aquesta web iniciada amb il·lusió el 2008 vol esdevenir eina d'informació i comunicació entre els nostres afiliats, l'entorn social i esportiu de la nostra vila. Seria d'agrair la opinió de  seguidors, afiliats i jugadors per incloure les pàgines o enllaços del vostre interès, ho podeu fer mitjançant l'e-mail  escacsbellpuig@hotmail.com. Convidem a participar en la web mitjançant el blog que obrim par a col·laboracions que ens podeu lliurar pel correu electrònic. 

HORARI D'ACTIVITATS DEL CLUB:

Tots els dissabtes a  de 5 a 6:30 de la tarda, al Casal d'Entitats  (Pl. Sant Roc, 23) des del dissabte dia 06 d'octubre fins el darrer dissabte del mes de maig 2019.   

El racó del club és una zona exclusiva pels socis. Només s'hi pot accedir mitjançant una "clau" que us facilitarem si contacteu amb nosaltres. 

MEMORIAL J.M. ROSELLÓ 

 

Des del 2002 el Club d'Escacs Bellpuig dedica la Competició de la Festa Major de la Vila a retre homenatge a un dels jugadors més carismàtics de la història del club. 

Data de revisió de la web:

GENER 2018